Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Gelis vyrams Titan gel Gold

Prekės ženklas: Titan Gel
0 atsiliepimų
30.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Titan gel Gold - originalus produktas, kuris garsus visame pasaulyje, itin teigiamai vertinamas vyriškos lyties atstovų. Tai naujausias ir stipriausias Titan serijos gaminių. 

Praturtintas specialiais elementais, darančiais įtaką libido, paspartinančiais vyriško hormono gamybą. Stiprina ir gerina širdies bei kraujagyslių sistemos veiklą. Aktyvūs komponentai patenka i audinius, pagerina kraujo apytaką ir skatina natūralų penio augimą, taip didindami deguonies kiekį kraujyje ir plėsdami venas.

Pagamintas iš ingredientų, skatinančių ląstelių atsikūrimą. Dėl to penis tampa jautresnis, greičiau suaktyvinama erekcija, matomas jo padidėjimas. Testosterono dėka galite ilgiau tęsti aktą, mėgautis intensyvesniu malonumu.

Pradeda veikti per pusvalandį. 

Rezultatai matomi jau po pirmojo naudojimo mėnesio. Rekomenduojamas naudojimo laikas geriausiam rezultatui pasiekti - 3 mėn.

Efektas yra individualus, poveikis priklauso nuo organizmo ir naudojimo dažnumo.

Dėmesio: tai originalus produktas!

Tūris: 50 ml.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.