Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

G-taško vibratorius Gavyn

Prekės ženklas: G-SPOT
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ryškus ir žaismingas G-taško vibratorius tikrai neleis nuobodžiauti!

Ryškiai geltonos spalvos žaisliukas sukurtas G-taško stimuliacijai. Jo pagrindas tvirtas, bet lankstus, dengtas stimuliuojančiais nelygumais, o galvutė lenkta taip, kad pasiektų G-tašką. 

Vibratorius pagamintas iš itin švelnaus ir saugaus kūnui medicininio silikono. Silikonas - ilgaamžė medžiaga, savo sudėtyje neturinti kenksmingų ftalatų ir kitų priedų, ji nekaupia bakterijų, lengva valyti ir prižiūrėti, be to, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Žaisliukas veikia itin tyliai, turi 10 vibracijos režimų. Atsparumas vandeniui leis mėgautis juo net duše ar vonioje! Be to, vibratorius yra įkraunamas USB jungtimi, todėl Jums nereikės rūpintis baterijomis.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 20 cm

Skersmuo: 5 cm

Vibracija: 10 režimų

Atsparus vandeniui

Įkraunamas

Tylus

Spalva: geltona

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.