Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Fetish Fantasy Strap-on Klonis

Prekės ženklas: Pipedream
1 atsiliepimas
5.00 1
69.95 € 62.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kiekviena moteris trokšta savimi pasitikinčio ir žinančio ką daro partnerio! Dėka šio Strap-on galite turėti tokį pasididžiavimą, apie kokį visada ir svajojote. Realistiško dizaino, puoštas ryškiu venų raštu, galvute ir sėklidėmis. Riestas, dėl to puikiai ras palaimos taškus, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Pridedamas vibruojantis kiaušinėlis, valdomas pulteliu, kuris prijungtas laideliu. Reguliuojama vibracija suteiks papildomų pojūčių ir padės greičiau pasiekti aukščiausią palaimos tašką.

Patogus, elastingas diržas prisitaiko prie daugelio dydžių. Puikiai tinka vyrams, turintiems erekcijos disfunkciją, priešlaikinės ejakuliacijos problemų, ar tiesiog norintiems pridėti kažką papildomo į intymius žaidimus. Dėka šio žaisliuko patenkinsite savo partnerę bei galėsite tęsti lytinį aktą net ir po to, kai jau pasieksite kulminaciją.

Saugus naudoti tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais. Valomas su šiltu vandeniu ir muilu bei antibakteriniu sekso žaisliukų valikliu.

Medžiaga: PVC

Bendras ilgis: 24 cm

Įterpimo gylis: 22,9 cm

Skersmuo: 4,6 cm

Vidinis tuščiaviduris ilgis: 9,9 cm

Vidinis tuščiaviduris skersmuo: 4,5 cm

Diržo elastigumas: 71,1 - 132,1 cm

Baterijos: 2 x AA (nepridedamos)

Vibracija: reguliuojama

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nemažas, tikroviškai atrodo, malonios medžiagos. Viskas super, priekaištų neturiu.
      Liucija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.