Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Ekskursija erotinių prekių parduotuvėje (iki 5 žm.)

5 atsiliepimai
5.00 5
49.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

N-18 ekskursija po erotinių prekių parduotuvę, skirta kiekvienam mylimam, mylinčiam, besidominčiam erotinių prekių naujienomis ar tiesiog norinčiam nekasdieniškai praleisti laiką. Turėsite išskirtinę galimybę išgirsti erotinių žaisliukų kilmės istoriją, susipažinti su jų veikimo principu bei kiekvieną iš jų paliesti savo rankomis! Išgirsite išsamius atsakymus į visus dominančius intymius klausimus. Kokio dydžio buvo ir kaip atrodė pirmieji vibratoriai pasaulyje? Kas išrado vaginalinius kamuolius? Kokia afrodiziakų paskirtis? Ar iš tiesų jie sužadina aistrą? O feromoniniai kvepalai padeda atkreipti patinkančio asmens dėmesį? Kokį lubrikantą geriausia pasirinkti, naudojant vienokį ar kitokį sekso žaislą?

Ekskursija vyksta pagal specialiai paruoštą programą, ekskursijos metu vedėja visą dėmesį skirs tik Jums. Ekskursijos trukmė ne mažiau valandos laiko.

Kiekvienas ekskursijos dalyvis gaus nemokamą dovaną – Fantazijos.lt kortas. Taip pat galimybę ekskursijos metu apsipirkti pigiau, bei laimėti puikių prizų iš erotinių prekių parduotuvės!

Ekskursijoje gali dalyvauti iki 5 žmonių (N-18)

Svarbu: jei ekskursijoje dalyvauja daugiau nei 5 žmonės, už kiekvieną papildomą dalyvį mokama + 10 eurų. Ekskursijoms netaikomos papildomos nuolaidos. 

Pastaba: dėl ekskursijos laiko būtina susitarti iš anksto telefonu +37060084088 arba el. paštu [email protected]

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Geros nuotaikos užtaisas visai savaitei :D
      :)
    • Rekomenduoju!!!! Suzinojom, kiek daug nezinom apie erotines prekes, kiek visko israsta, o mes niekada nesinaudojome. Tikrai patariu visiems, naudinga informacija, o ir apsilankyti kita karta bus zymiai drasiau, kai jau turiu informacijos.
      Dobiliukas
    • Labai patiko, buvo nustebintos, kad taip greit laikas prabego! ziauriai idomu, rekomenduoju
      Dovile
    • Labai smagiai praleidome laiką su merginomis. Eskursijos vedėja viską paaiškino, buvo įdomu klausytis, drąsiai uždavinėjome klausimus. Žodžiu rekomenduoju.:)
      Agnė
    • Patiko atmosfera, parduotuvės vedėja, pats interjeras. Jauku, įdomu, jokios gėdos ar kompleksų neliko po ekskursijos. Esame lb patenkinti. 5 žvaigždutės be kalbų
      M420
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.