Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Bull Power servėtėlės vyrams (6 x 2 ml)

Prekės ženklas: Cobeco
0 atsiliepimų
12.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Bull Power servėtėlės vyrams yra skirtos atidėti orgazmui. Priešlaikinė ejakuliacija vargina daugiau nei 60% vyrų, dėl to partnerės lieka nepasitenkinusios, o vyrai praranda pasitikėjimą savimi. Jums į pagalbą skuba Bull Power servėtėlės, kurios užkirs kelią priešlaikinei ejakuliacijai, prailgindamos lytinį aktą ir dovanodamos abiems partneriams dar daugiau malonumo. Norite žinoti, ar labai veiksmingas šios servėtėlės? Būsite nustebinti. Bull Power pajėgus suvaldyti spermos išsiveržimą 30 min. Kaip tai veikia? Bull Power veikia kaip vietinis anestetikas - žolių ekstraktų derinys natūraliu būdu sumažina erogeninių zonų jautrumą. Patrinkite servetėle ant jautriausių varpos zonų, palaukite 15 minučių ir mėgaukitės ilgesniais lytiniais aktais.

Kiekis: 6 x 2 ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.