Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Antpirštis Maxwell

Prekės ženklas: Pretty Love
0 atsiliepimų
19.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Sekso žaisliukas iš kojų verčiantiems orgazmams solo partijai ir kartu su partneriu. Šio antpirščio galia yra ranka pasiekiama ir šiurpas, kurį jis suteiks, suvirpins kiekvieną Jūsų kūno ląstelę. Įveskite pirštą į mažą ir aptakų žaisliuką, kad sužadintumėte jaudulį visur, kur tik norite. Turi atšakėlę klitorio stimuliacijai, taigi puikiai pritaikomas G taško ir klitorio jaudinimui. Skirtas erogeninių zonų stimuliacijai, turi 1, tačiau galingą vibracijos režimą. Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Visas ilgis: 8,2 cm

Skersmuo: 3,2 cm

Funkcijos: 1 vibracijos režimas

Baterijos: 3 x LR41 (pridedamos)

Atsparus vandeniui (nenardinant)

Spalva: violetinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.