Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojantis kiaušinėlis We-Vibe Jive (rožinis)

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
118.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Diskretiškas ir patogus vibruojantis kiaušinėlis, kurį galite įsiterpti į makštį ir eiti apsipirkti! Pasirinkite iš 10 vibracijos režimų arba sukurkite pagal savo nuotaiką, kad Jūsų žaidimuose būtų kuo daugiau įspūdžių! Mėgaukitės G taško stimuliacija arba naudokite erogeninėms zonoms preliudijos metu bei solo partijoje. Turi kilpą patogiam ištraukimui po audringų žaidimų, jos gale yra mygtukas, kuriuo galėsite valdyti funkcijas. Vibracija sklindanti iš varikliuko, esančio kiaušinėlio viduryje, pasiekia ir kilpą, todėl pajausite ir išorinę stimuliaciją dėvėjimo metu.

Palaikykite įspaudę maitinimo mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte / išjungtumėte žaisliuką. Spauskite tolygiai tą patį mygtuką, kad pakeistumėte funkcijas. Norėdami valdyti žaisliuką su telefonu - parsisiųskite išmaniąją programėlę "We-connect". Susiekite bevieliu Bluetooth ryšiu telefoną su vibratoriumi ir mėgaukitės dar paprastesniu valdymu! Perduokite kontrolę partneriui ir būsite maloniai nustebinta! Išbandykite naujus pojūčius namuose ir viešumoje! Jei Jūsų partneris kitame pasaulio krašte, tai tikrai ne bėda, nes jis galės valdyti kiaušinėli būdamas bet kur! 

Pagamintas iš medicininio silikono, kuris pasižymi šilkinio švelnumo paviršiumi, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, antialerginis, neturi jokio kvapo, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, dėl to malonumais galėsite mėgautis ir vandenyje. Tylaus veikimo.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: medicininis silikonas

Ilgis: 9,2 cm

Skersmuo: 3,6 cm

Funkcijos: 10 režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 90 min

Veikimo laikas: 120 min

Programėlė suderinama su iOS (10 ar naujesnė) ir Android (5 ar naujesnė) operacinėmis sistemomis bei Bluetooth 4.0 ar naujesne versija.

Atsparus vandeniui

Spalva: rožinė

 

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.