Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibro kulka Flamingo

Prekės ženklas: Magic Motion
1 atsiliepimas
5.00 1
92.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Seksas viešumoje dar niekada nebuvo toks paprastas! Pajuskite Jūsų kūnu pulsuojantį adrenaliną dėka novatoriškos vibro kulkos. Intensyvi G taško stimuliacija tiek namuose, tiek viešumoje, kadangi šis žaisliukas yra nešiojamas makštyje, niekas jo nepastebės, tik Jūs jausite ką jis su jumis veikia. 

Flamingo valdomas per Magic Motion programėlę, kurią galėsite parsisiųsti į savo išmanųjų telefoną. Vibro kulka reaguoja į muziką, valdoma balsu, standartiniais vibracijos modeliais, Jūsų sukurtais vibracijos modeliais bei judesio kontrole. Žaisliuką galite kontroliuoti pati, tačiau kuomet ją valdys Jūsų partneris tai bus žymiai maloniau. Išlaisvinkite savo vaizduotę ir žaiskite itin nepadorius žaidimus viešumoje!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. 

Medžiaga: ABS / kūnui saugus silikonas

Matmenys: 7,2 x 3,0 x 3,0 cm

Svoris: 45g

Baterija: Li-on 360mah / 3.7V

Įkrovimo laikas: 1 val / 400 mA / 5.0V

Veikimo laikas: Iki 4 val

Bevielis Bluetooth 4.0 ryšys

Dažnis: 7500 r / s

Atsparus vandeniui

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Palaikoma su 4S ar Android 4.3 su Bluetooth 4.0 (ir visi naujesni modeliai).

Intymūs vaizdo žaidimai naudojant Skype, WhatsApp, WeChat.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tikras atradimas man ir mano draugui, dabar dažnai išeidami nepamirštame pasiimti šio kartu su savimi, ypatingas malonumas mums abiems.
      Ana
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.