Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Tikroviška vizija

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
21.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Suteik sau nepamirštamą malonumą ir išpildyk savo seksualines fantazijas!  Itin realistiškas vibratorius, išsiskiriantis natūralia išvaizda – penio forma, kūno spalva, venų raštas, išraiškinga galvutė. Išvaizda, tai dar ne viskas – vibratorius taip pat yra minkštas, pagamintas iš kūną primenančios medžiagos, turi glotnų ir švelnų paviršių bei dalis vibratoriaus dekoruota minkštais gumbeliais, kurie suteikia dar intensyvesnę stimuliaciją. Galingas, vibracijos intensyvumas reguliuojamas.

Vibratorius tinka vaginalinei, G taško, klitorio ir kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Tinka tiek solo, tiek porų žaidimams.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu bei valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: TPE / TPR
Ilgis: 19 cm
Skersmuo: 4,2 cm
Vibracija: reguliuojama
Baterijos: 2 x AAA (nepridedamos)
Spalva: kūno
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nu tikrai, kad tikroviskas, minkstutis, malonus liesti, nei per didelis, nei per mazas.
      Lina
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.