Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius porai We-Vibe Match

Prekės ženklas: We Vibe
1 atsiliepimas
5.00 1
139.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Žaisliukas, idealiai tinkantis porai, ieškančiai ko nors naujo, norinčiai paeksperimenuoti bei paįvairinti seksualinį gyvenimą. Šis, garsios firmos We-Vibe vibratorius, suteiks nepaprastą malonumą Jums abiems, įneš į Jūsų seksą įvairovės ir intensyvių pojūčių. Vibratorius sukurtas taip, jog lytinio akto metu būtų kartu su jumis ir stimuliuotų abiejų erogenines zonas. Plonoji vibratoriaus dalis įvedama į moters vaginą, o didesnė iš išorės stimuliuoja klitorio zoną. Vyrui įėjus, žaisliukas lieka ir vibracijos dėka teikia papildomą malonumą abiems partneriams. Vibratorius gali būti valdomas nuotoliniu būdu, su valdymo pulteliu.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės medicininio silikono, yra higieniškas, ant jo paviršiaus nesikaupia bakterijos, paviršius glotnus, malonus kūnui. Pakraunamas USB, todėl Jums nereikės rūpintis baterijomis. Atsparus vandeniui.

Rekomenduojama valyti specialiu sekso žaislų valikliu ir naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantais

Medžiaga: silikonas
Ilgis: 7,6 cm
Skersmuo: 4,6 cm
Vibracija: 10 režimų
Baterijos: pakraunamas USB jungtimi, pultelis - baterija 
Spalva: mėlyna
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • pabandem ir mes su vyru sita poru vibratoriu, labai patiko tiek man, tiek jam. daug papildomos stimuliacijos, bet tuo paciu nevarzo judesiu, labai geras
      Ausrine
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.