Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Clement

Prekės ženklas: Pretty Love
0 atsiliepimų
42.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Dvigubos stimuliacijos vibratorius, kuris suteiks neapsakomą malonumą Jūsų jautriausiose zonose. G taško galiukas pulsuos ir sukels unikalų pojūtį makšties viduje. Jausmas toks lyg partneris įveda pirštą į vidų ir stimuliuoja G tašką. Šio vibratoriaus judėjimo greitis lengvai valdomas integruotu mygtuku, o kitas mygtukas valdo vibracijos greitį. Net 30 skirtingų vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos režimų, kurie išves Jus iš proto! Žaisminga zuikučio formos atšakėlė su savo ausytėmis kutens ir virpins klitorių iki palaimos viršūnės! Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Visas ilgis: 21 cm

Skersmuo: 3,6 cm

Funkcijos: 30 vibracijos režimų

Baterijos: 3 x AAA (nepridedamos)

Spalva: rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.