Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vergovės rinkinys Introductory

Prekės ženklas: Ouch!
0 atsiliepimų
20.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Ar fantazavote apie seksualų nuolankiosios ir dominanto žaidimą? Tada tai bus puiki pradžia Jums! Įsitikinkite, kad Jūsų meilės vergė klauso Jūsų visų nurodymų, kol ją erzinate ir viliojate. Prirakinkite ją antrankiais, kad galėtumėte laisvai viešpatauti darydamas ką tik norite. Jei nuolankioji paklusni tipė ir nori būti surakinta antrankiais, tai bus puiki dovana Jums! O jei ne - ji gaus bausmę, kurios yra verta! Komplektuojama su metaliniais antrankiais, satino akių kauke ir flogeriu. Uždenkite akis, kad galėtumėte išlaisvinti kitus pojūčius, surakinkite ir išplakite su flogeriu! Tai tik pradžia, visa kita priklauso nuo abipusio susitarimo!

Medžiaga: metalas, satinas

Spalva: raudona

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.