Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vaginos pompa Bad Kitty

Prekės ženklas: Bad Kitty
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pajautrinkite savo intymias zonas, sustiprinkite pojūčius ir pasinerkite į nesibaigiančio malonumo pojūčius. 

Vakuumo dėka suaktyvinama kraujotaka, tad visi prisilietimai tampa itin jautrūs. Rekomenduojama naudoti preliudijos metu, prieš atliekant oralinį seksą arba naudojant klitorinius sekso žaisliukus. 

Žaisliukas turi 7 pumpavimo režimus. Pompa įkraunama USB laidu. 

Ilgis: 5,3 cm

Skersmuo: 2,7 cm. 

Medžiaga; silikonas, ABS

Spalva: skaidri 

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu ir muilu ir dezinfekuoti sekso žaislų valikliu.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.