Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vaginaliniai kamuoliukai Satisfyer

Prekės ženklas: Satisfyer
1 atsiliepimas
5.00 1
33.95 € 27.16 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Puikus pasirinkimas tiek pradedančiosioms, tiek pažengusioms naudotojoms! Šie kamuoliukai pagaminti iš švelnaus medicininio silikono, kuris nekaupia bakterijų, greitai įšyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl naudojimas bus labai malonus.

Kamuoliukai patogiai ištraukiami virvelės pagalbą, o rinkinyje rasite trijų skirtingų svorių kamuoliukus, todėl jie idealūs, jei tik pradedate ar esate jau pažengusi. Kamuoliukų viduje yra mažesni kamuoliukai, kurie judėdami sukuria papildomą tempimo jausmą. Naudodama kamuoliukus ir darydama Kėgelio pratimus reguliariai, sustiprinsite makšties raumenis, todėl galėsite jausti stipresnius orgazmus, o vagina bus siauresnė, tad ir partneris jaus didesnį malonumą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Kamuoliukų svoriai:

79,3 g;
114,1 g;
150,3 g

Medžiaga: silikonas

Bendras ilgis: 15,6 cm

Skersmuo: 3,4 cm

Spalva: rožinė, raudona, žydra
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Pirkausi jau įpusėjus Kegel pratimams. Kokybė gera, bet gana sunkūs tai pačiai pradžiai gal ne patys tinkamiausi, bet veliau superiniai.
      ??
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.