Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Stimuliacinė pirštinė

Prekės ženklas: Fist it
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kiekvieną savo pirštą paverskite jaudinančiu sekso žaisliuku! Stimuliacinė pirštinė suteikia Jums pranašumą miegamajame. Kiekvienas pirštas turi skirtingą tekstūrą, galėsite stimuliuoti makštį ir išangę! Nykštys turi didelę, apvalią viršūnėlę, kurią galima naudoti prostatos ar makšties stimuliacijai. Smiliaus viršūnėlė yra smaili, o 3 rutuliukai naudojami kad ir kaip pasirinktumėte. Didysis pirštas yra tiesius ir lygus, tinka švelniai stimuliacijai. Bevardis pirštas turi punktyrinį paviršių intensyviai stimuliacijai. Mažylis pirštas yra briaunuotas, kad būtų malonesnė tekstūra. Šeši briaunuoti stimuliacijos žiedai ant delno paverčia šią pirštinę miegamojo aksesuaru, kuris vis veda ir veda iš proto!

Užtepkite lubrikanto ant rankos ir įstumkite į pirštinę. Paspauskite pirštinę, kad išleistumėte orą. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, pirštinę ištepkite vandens pagrindo lubrikantu. Dezinfekavimui naudokite antibakterinius sekso žaisliukų valiklius.

Medžiaga: silikonas

Dydis: universalus

Svoris: 230 g

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.