Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Skaitmeninė penio didinimo pompa XL sucker

Prekės ženklas: Xlsucker
0 atsiliepimų
65.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Dabar dar paprasčiau padidinti ir sutvirtinti savo penį. Penio pompos šiuo metu labiausiai pažengęs, nechirurginis penio erekcijos didinimo būdas.  XL Sucker yra plastikinis cilindras, kuris apglėbia Tavo penį ir sukelia erekciją. Kai oras ištraukiamas iš cilindro, vakuumas tarsi įtraukia penį į cilindrą tokiu būdu į penį priteka kur kas daugiau kraujo ir erekcija tampa pastebimai didesnė. Penis erekcijos metu išliks pastebimai padidėjęs net ir ištraukus penį iš pompos ir uždėjus varpos žiedą.

Norint pasiekti geriausių rezultatų pradėkite lengvesniu režimu: pompos pagrindą patepkite lubrikantu, kad būtų galima pasiekti geresnį įtraukimo efektą. Įkiškite savo penį į 5 cm skersmens ir 19,5 cm ilgio cilindrą, ir pradėkite palengva pumpuoti. Pradedantiesiems nereikėtų mankštinti penio ilgiau nei 10 minučių. Po mankštos pasinaudokite greito atleidimo sklende.

Ši pompa išskirtinė dėl paprasto naudojimo, aukštos kokybės ir greito rezultato. Ji nė kiek nenusileidžia didelėms ir brangioms penio didinimo sistemoms. Pastebėsite, kad naudojantis pompa pagerėja ir seksualinis gyvenimas, ir pasitenkinimas masturbacija ar seksu.

Ši XL sucker penio pompa - su naujų technologijų skaitmeniniu PSI skaitytuvu, kuris rodo vakuumo slėgio stiprumą, todėl dar paprasčiau naudotis prietaisu.

Niekada nepumpuokite kol pradedate jausti skausmą ar diskomfortą - ši pompa skirta malonumui, o ne skausmui!

Baterijos: 4 AAA (pridedamos).

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.