Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso mašina Robo Fuk Deluxe

Prekės ženklas: XR BRANDS
0 atsiliepimų
499.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Ši universali sekso mašina aprūpinta reguliuojamo greičio nuotolinio valdymo pultu, todėl pasukdami ratuką, galėsite pasirinkti geriausią sau judėjimo intensyvumą. Įsiskverbimo kampą ir aukštį galima greitai sureguliuoti 135 laipsnių kampu, lengvai pasukant rankenėles, esančias ant rėmo. Šis galingas aparatas aprūpintas dviem priedais: realistišku falo imitatoriumi, kuris yra minkštas, lankstus, padabintas venomis ir galvute bei vaginą imituojančiu masturbatoriumi, viduje turinčiu stimuliuojantį tunelį. Patirkite realų, daug greičio suteikiantį veiksmą, kuris, be abejo, patenkins Jūsų lūkesčius. Pritvirtinkite norimą priedą, padidinkite greitį ir mėgaukitės nuostabiu įsiskverbimu be rankų pagalbos.

Sekso mašina yra iš anksto surinkta, su plastikiniu apvalkalu ir aliuminio rankena, kuri sumažina papildomą svorį ir daro ją idealią kelionei. Nėra sudėtingai sukontruotų ar painių dalių. Praktiškai ši sekso mašina pasirengusi būti panaudota vos ją išėmus iš dėžutės! Patobulinta rankenos konstrukcija padaro ją tvirtesnę, montuojamą ir lengviau naudojamą nei originali versija. Dėl kompaktiškos, lengvos ir universalios konstrukcijos ji idealiai tinka poroms, mažoms erdvėms ir malonumui keliaujant! Veikia tyliai ir yra idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia diskretiškumo. Stūmoklis turi išlenktą rankeną, puikiai tinkamą tada, kai partneris nori pasukti ją į jus, arba naudojant solo partijoje, pasikreipti patogiu kampu. Komplekte taip pat yra 4 siurbimo kojelės, kurios padės mašiną pritvirtinti ant kieto, lygaus paviršiaus. Idealiai tinka naudoti masturbacijai ar aktyviems sekso žaidimams. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: plastikas, metalas, TPR

Išmatavimai: 27,5 x 38,2 x 27,5 cm

Dildo ilgis: 20,3 cm

Dildo skersmuo: 3,8 cm

Svoris: 1252 g

Spalva: juoda, kūno

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.