Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Power Banger

Prekės ženklas: Doc Johnson
0 atsiliepimų
419.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Sekso mašina Power Banger suteikia stiprią galią ir gilų malonumą. Reguliuojama variklio rankena gali būti pakreipta į Jūsų norimą kampą, kad Jums būtų kuo patogiau ir maloniau ja naudotis. Keturi stipriai prilimpantys siurbtukai prie lygaus pagrindo saugiai pritvirtina sekso mašiną, nesvarbu, kaip intensyviai žaidžiate. Sekso žaislų mėgėjams, dievinantiems stipriai ir greitai, ši universali sekso mašina siūlo kintamą greitį, kad išjudintų Jūsų skylutes iki 195 sūkių per minutę. Universalus adapteris, laisvai galėsite įjungti į elektros tinklą, patogus pultelis, valdomas ratelio pasukimu, kuris reguliuoja judesių intensyvumą. Suderinamas su visais sekso žaisliukais, turinčiais Vac-U-Lock sistemą.

Medžiaga: ABS

Matmenys: 49,3 x 29,2 x 28,7 cm

Strypo ilgis: 6 cm

Svoris: 4309 gram

195 sūkiai per minutę

Spalva: juoda

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.