Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso mašina Love Glider

Prekės ženklas: XR BRANDS
0 atsiliepimų
699.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Sekso mašina Love Glider - pats patogiausias stimuliuojantis pasivažinėjimas, kokį tik galite turėti! Tiesiog sėskite ant paminkštintų atramų, įsitaisykite virš dildo ir naudodamiesi savo kūno judesiais valdykite judėjimo greitį ir gylį. Patirkite epinius orgazmus, kuriuos galite pasiekti dėl to, kad esate visiškai atsakingi už skverbimosi tempą ir energingumą. Sekso mašina  pristatoma sukomplektuota ir viskas, ką Jums reikia padaryti, tai pritvirtinti vieną iš dviejų pridedamų lanksčių dildo, kad pradėtumėte savo gyvenimo žygį! Mėgaukitės realistiško dildo įsiskverbimu arba naudokite analinį kaištį, jei norite, kad veiksmas vyktų galiniame įėjime. Tvirti rėmai visų žaidimų metu išliks savo vietoje, patogi rankena leis Jums įsikibti ir dar drąsiau įsijausti į pojūčius. Jūsų kūno judesių dėka vyks visas veiksmas, nes sekso mašina neturi jokių baterijų, USB jungčių ar kitos elektronikos, visi pojūčiai priklauso nuo to, kaip aktyviai judėsite! Gero rodeo!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: mediena ir ABS plastikas

Sekso mašinos ilgis: 57,15 cm

Sekso mašinos plotis: 33,65 cm

Sekso mašinos gylis: 49,53 cm

Dildo bendras ilgis: 16,51 cm

Dildo įterpiamas ilgis: 13,33 vm

Dildo įterpiamas plotis: 4,01 cm

Analinio kaiščio bendras ilgis: 16,51 cm

Analinio kaiščio įterpimo ilgis: 15,87 cm

Analinio kaiščio įterpiamas plotis: 3,86 cm

Spalva: juoda, kūno

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.