Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso mašina Extreme

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
485.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Nešiojama sekso mašina, tinkama poroms ir solo partijai! Kai ieškote kelionėms tinkamos sekso mašinos, galinčios valdyti bet kokią elektros srovę pasaulyje, ši yra puikus pasirinkimas norint patenkinti savo lūkesčius betarpiškai! Skirtingai nuo didesnių sekso mašinų, ši lengvai telpa į lagaminą ir turi universalų maitinimo adapterį, kuris saugiai palaiko daugialypę įtampą beveik visose šalyse.

Diskretiško dizaino, iš šalies niekas neįtartų kas joje slepiasi. Tvirtas, dailus dėklas, iš abiejų pusių atsukami kraštai ir jame slypinti galia! Be galo galingas motoras, kuris juda pirmyn - atgal Jums norimu ritmu, kurį galėsite kontroliuoti nuotolinio valdymo pulteliu. Iš vienos pusės įterpiamas realistiškas masturbatorius, pagamintas iš realią odą atkartojančios medžiagos, maloniai priglundančios prie kūno, prisitaikančios prie penio apimčių. Imituoja analinę angą, viduje dengtas stimuliuojančiais gumbeliais, kad galėtumėte pasiekti aukščiausio lygio kulminaciją! Iš kitos pusės yra specialus antgalis, prie kurio galite pritvirtinti vieną iš dviejų dildo, kuriuos rasite komplektacijoje. Abu dildo tikroviško dizaino, turi masyvias penio galvutes, padengti venomis ir sėklidėmis. Kūno spalvos dildo ilgis 18 cm, juodo - 20 cm. Prie sekso mašinos apačios gali būti pritvirtinami prilimpantys pagrindai, kurie leis tvirtai laikytis prie bet kokio lygaus paviršiaus ir nenaudojant rankų pasiduoti pojūčiams. Jei naudojate solo partijoje tiesiog pasiimkite sekso mašiną ir laikykite ją rankose, pakreipiant Jums norima puse, įsikibkite į tvirtą rankeną, kad būtų kuo patogiau. Arba atsukite antrajai pusei ir kartu mėgaukitės palaimos viršūne.

Įkraunama, dėl to kur kas galingesnė ir ilgaamžiškesnė nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Pridedamas laikiklis telefonui, taigi pritvirtinus jį prie sekso mašinos galėsite žiūrėti mėgiamus erotinius filmus ar kalbėti su antraja puse ir taip dar labiau sustiprinti pojūčius. Dėklas pagamintas iš tvirto ABS plastiko.

Komplektacija:

  • sekso mašina;
  • realistiškas masturbatorius, imituojantis analinę angą;
  • 2 x realistiški falo imitatoriiai;
  • belaidis nuotolinio valdymo pultas;
  • mobiliojo prietaiso laikiklis;
  • universalus maitinimo adapteris;
  • kelioninis krepšys su rankenomis.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.