Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina 4-in-1 Bangin Bench

0 atsiliepimų
729.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Pasirinkite tarp atšokančios, tvirtos ar minkštos sėdynės... tada rinkitės tarp sekso mašinos, mėgstamo dildo ar partnerio veido! Naujoji 4 in 1 Bangin Bench sekso mašina - universalesnė nei bet kada anksčiau, ji suteikia naują būdą patogiai atsipalaiduoti ir patirti kvapą gniaužiančius pojūčius.

Leiskitės į laisvų rankų ekstazę, kartu su šia sekso mašina, kurią galite naudoti savarankiškai, be niekieno pagalbos. Užfiksuokite paminkštintas suolelio pagalvėles taip, kad Jums būtų patogu atsisėsti ir pritvirtinkite mašinos pagrindą  siurbtukais, kad ji tvirtai priliptų Jūsų norimoje vietoje. Strypas yra lankstus, kad galėtumėte nukreipti dildo sau idealiu kampu. Įjunkite vibraciją ir pirmyn! Sekso mašina gali būti naudojama ir atskirai nuo suolelio, viskas priklauso nuo Jūsų poreikių bei patogumo.

Komplekte esantis dildo yra tikroviškas, minkštas ir padabintas venų raštu bei jausminga galvute. Ant sekso mašinos strypo galite pritvirtinti ir kitą dildo iš savo kolekcijos. Norėdami išmėginti skvarbą iki 150 sūkių per minutę, naudokite laidinį daugialypį ratuką. Taip pat galite reguliuoti traukos ilgį nuo 2,54 cm iki 8,89 cm.

Jaučiatės įgijusi dar daugiau kontrolės? Pritvirtinkite savo mėgstamą dildo su prilimpančiu pagrindu prie raudono metalo stovo arba naudokite pridedamą dirželį, kad pritvirtintumėte plataus skermens dildo, ir judėtumėte aukštyn - žemyn ant elastingų diržų. Naudokite jį savarankiškai, kad įsiskverbtumėte taip intensyviai, kaip tik norite, arba duokite savo partneriui pultelį ir leiskite kontroliuoti Jūsų malonumą. Elastingi diržai gali pasitarnauti ir oraliniam seksui - atsisėskite, o Jūsų partneris tegu Jus tenkina liežuviu iš apačios, taip Jums abiems bus kur kas patogiau.

4 in 1 Bangin Bench sekso mašiną lengva pastatyti ir diskretiškai laikyti, jos tvirtas plieninis rėmas pagamintas taip, kad tarnautų ilgai. Pridedamas dildo yra suderinamas su silikono ir vandens pagrindo lubrikantais. Po naudojimo nuplaukite antibakteriniu muilu ar žaislų valikliu.

Matmenys:

suolas yra 36,83 cm aukščio, 48,26 cm pločio, 45,72 cm gylio

raudonas stovas yra 13,33 cm aukščio, 12,06 cm gylio

sekso mašina yra 17,78 cm aukščio

strypo ilgis yra 10,16 cm

dildo yra 18,41 cm ilgio, 4,44 cm skersmens

Medžiaga: metalas, ABS, elastinga, PU oda, putplastis, medis, TPE

Spalva: juoda

Pastaba: įeina dildo, kuris yra ant strypo, tačiau dildo su prilimpančiu pagrindu parduodamas atskirai. Įrenginys naudoja 240 voltų maitinimo laidą.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.