Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Sekso lėlė Antonya Vidra

Prekės ženklas: NMC
0 atsiliepimų
239.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės sekso lėlė su 3D veidu, šviesiais plaukais, blakstienomis, rudomis akimis ir saldžiomis lūpytėmis. Suformuotos plaštakos ir pėdos, ties pečiais rankos sukasi, todėl galite jas pakelti į viršų arba nuleisti žemyn, kojos sulenktos. Stangrios krūtys su kietais speneliais, makštis ir anusas pagaminti iš minkštos ir elastingos medžiagos, vidinis tunelis padengtas stimuliuojančiais gumbeliais. Pridedamas vibruojantis kiaušinėlis, kurį įterpę į lėlę galėsite mėgautis dar jausmingesnėmis akimirkomis.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Pakuotėje yra pompa su antgaliais ir priežiūros pudra.

Medžiaga: PVC / TPR / ABS

Baterijos: 2 x AA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.