Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rinkinys Womanizer Duo Bundle

Prekės ženklas: Womanizer
0 atsiliepimų
199.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukščiausia kokybe garsėjančios firmos Womanizer rinkinys moterims, vertinančioms ypatingus malonumus! Šį prabangų rinkinį sudaro Womanizer Dua vibratorius, vaginaliniai kamuoliukai, masažinė žvakė bei vandens pagrindo lubrikantas.

Womanizer Dua vibratorius yra dvigubas: jo pagalba galėsite mėgautis klitoriniu ir G taško orgazmu. Klitorio stimuliatorius veikia  suspaustų oro bangų technologijos principu: suspaustos oro bangelės stimuliuoja klitorį, liesdamos giliausias poodines nervų galūnėles ir taip nuvesdamos į neregėto stiprumo orgazmus. Puikus variantas moterims, kurios įprastai sunkiai pasiekia orgazmą vienos ar su partneriu: šis žaisliukas padės ir jums patirti didįjį O. Turi intuityvaus veikimo funkciją: žaisliukas ims veikti tik tada, kai bus pridedamas prie odos, o iki kontakto stimuliatorius išlieka budėjimo režime. 

Kitoje Womanizer Dua pusėje integruotas G taško vibratorius. Galėsite mėgautis intensyvia vibracija ir rinktis net iš 10 vibracijos režimų, iš kurių kiekvienas turi po 12 intensyvumo nustatymų, o klitorio stimuliacijai galėsite rinktis iš 12 pulsacijos intensyvumo lygių. Tiek klitorio stimuliatorius, tiek G taško vibratorius gali būti valdomi atskirai.

Žaisliukas pagamintas iš medicininio silikono – yra visiškai saugus naudoti, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos ir nemalonūs kvapai, lengvai valomas, antialerginis, tinka net itin jautriems ir alergiškiems asmenims. Įkraunamas USB tipo įkrovikliu.
Atsparus vandeniui –malonumais mėgautis galėsite duše arba vonioje. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Vaginaliniai kamuoliukai puikiai tiks norinčioms užsiimti kėgelio pratimais, sustiprinti raumenis ir patirti dar intensyvesnius pojūčius lovoje. Švelnaus paviršiaus, lengvai valomi, saugūs naudoti.

Masažinė žvakė padės atsipalaiduoti ir pasimėgauti jausmingais partnerio prisilietimais. Uždegta žvakė virsta į kvapnų šiltą aliejų, kuris pasiskirsto ant kūno, drėkina odą ir palieką kūną ypatingai švelnų. Su  jojobų aliejumi, taukmedžio sviestu, sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių ir konservantų. Dega apie 6 valandas.  Granatų bei baltųjų pipirų kvapas.

Rinkinyje taip pat rasite vandens pagrindo lubrikantą (20 ml), kuris tinka jautriai odai, yra veganiškas, jį galima naudoti su prezervatyvais ir visais sekso žaislais.

Rinkinys dailiais supakuotas, idealiai tinka dovanai.

Vibratoriaus įpatybės:

Pleasure Air™ technologija
Pleasure Air: 12 intensyvumo lygių
Vibracija: 12 intensyvumo lygių, 10 režimų
Smart Silence™
Budėjimo režimas
Atsparumas vandeniui
Ypač švelnus silikonas
Pakraunamas magnetiniu USB įkrovikliu
Pridedamas aukštos kokybės maišelis laikymui
Naudojimosi instrukcija 11 kalbų
Pridedamas papildomas keičiamas galvutės antgalis

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.