Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Realistiška sekso lėlė Carmen

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
2,300.00 € 1,900.00 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Šį pilno dydžio grožį sunku atskirti nuo tikros moters! Carmen turi 3D veidą su rudomis akimis, ilgomis blakstienomis ir sultingomis lūpomis. Jos oda pagaminta iš aukštos kokybės „Fanta Flesh“ medžiagos ir jausmas neįtikėtinai realus. Jos makšties, burnos ir analinės angos yra labai autentiškos. Tą patį galima pasakyti ir apie jos jausmingas lytines lūpas bei klitorių. Ilgaplaukė brunetė turi labai ploną siluetą su plačiais klubais ir geidulingas krūtis su puikiai formuojamais speneliais. Jos rankos ir kojos idealiai atkartoja realų žmogų, suformuoti pirštai, ji net pasipuošusi manikiūru. Visą kūną galima judinti, nes viduje yra nerūdijančio plieno karkasas, leidžiantis atlikti norimus judesius, taigi galėsite su jos kūnu daryti, ką tik norite.  Kojų apačioje esantys varžtai leidžia, kad gražuolė stovėtų ir galėtumėte bučiuotis, apsikabinti ar mylėtis atsistoję. Pakuotėje rasite įkraunamą šildymo lazdelę, kurią įterpus į lėlę ji įšils iki žmogaus kūno temperatūros, taigi Carmen bus tokia pat įkaitusi, kaip ir Jūs! Pasiruoškite savo visas fantazijas paversti realybe!

Lėlė turi įvairius priedus:

  • 1 x 120 ml drėkinantis kūno losjonas;
  • 1 x 120 ml antibakterinis sekso žaisliukų valiklis;
  • 1 x 31 ml "Fanta Flesh" medžiagai skirta priežiūros pudra;
  • 1 x valomasis drėkintuvas;
  • 1 x įkraunama šildymo lazdelė su USB kabeliu;
  • 1 x apatinių komplektas;
  • 1 x baltos medvilnės pirštinės;
  • 2 x TPE masturbacijos movos;
  • 1 x TPE medžiagos juostelė;
  • 1 x 1 pakeičiamų nagų rinkinys.

Dydis: 165 cm.

Svoris: 35,83 kg.

Išmatavimai: krūtinė - 81 cm, juosmuo - 56 cm, klubai - 91 cm. 

Drabužiai: XS-S.

Krūtinės dydis: C-D.

Batų dydis (europinis) 37-38.

Skverbties gylis (oralinis, vaginalinis ir analinis): 13 cm.

Atsparumas vandens purslams.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.