Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Porų vibratorius We-Vibe Sync

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
169.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Inovatyvus, aukščiausios kokybės žaisliukas, kuris dar labiau patobulintas ir suteikia itin malonius pojūčius. Šis žaisliukas suteiks išskirtinius pojūčius abiems partneriams, nes  jo formą galima reguliuoti, todėl Jūs galėsite prisitaikyti jį prie savo kūno formų, šis žaisliukas prisitaikys prie kūno linkių ir išliks savo vietoje, net keičiant pozas.

 Lytinio akto metu, šis porų vibratorius stimuliuos partnerės G tašką ir klitorį bei teiks papildomą stimuliaciją partneriui.  „We-vibe Sync“ turi du galingus motorus abiejose atšakose, todėl malonumas bus dar intensyvesnis ir malonesnis abiems partneriams.

Šis žaisliukas lepina 10 vibracijos programų, kurias  galite valdyti  pulteliu, veikiančiu 3 metrų atstumu, arba parsisiuntę nemokamą „We-Connect“ programėlę į išmanųjį įrenginį.

Pagamintas iš visiškai saugaus kūnui silikono, yra itin švelnus, nekaupia kvapų ir bakterijų, lengvai valomas ir prižiūrimas. Žaisliukas pakraunamas USB jungtimi ir yra visiškai atsparus vandeniui.

Vibratoriaus ilgis: 7,5 cm

Skersmuo: 3,1 cm.

Spalva: ryškiai rožinė

Medžiaga: silikonas

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu, nepamirškite nuplauti vandeniu ir muilu, bei dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.