Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas Satisfyer Signet

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
43.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išmanusis penio žiedas „Signet“ leis mėgautis vienas kitu ilgiau ir suteiks papildomos stimuliacijos.

Žiedas aptakaus dizaino, turi plačią atšakėlę klitoriui ar sėklidėms stimuliuoti, ji dengta stimuliuojančia tekstūrą, kuri suteiks dar daugiau malonumo. Šis žaisliukas ne tiks suteiks papildomų pojūčių, bet ir padės prailginti lytinį aktą, todėl vienas kitu galėsite mėgautis ilgiau.

Penio žiedas pagamintas iš itin švelnaus ir saugaus kūnui medicininio silikono. Silikonas - ilgaamžė medžiaga, savo sudėtyje neturinti kenksmingų ftalatų ir kitų priedų, ji nekaupia bakterijų, lengva valyti ir prižiūrėti, be to, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Žiedas valdomas mygtukais, esančiais ant pagrindo arba išmaniuoju telefonu, parsisiuntus nemokamą programėlę. Valdydami mygtukais, galėsite džiaugtis 10 vibracijos režimų, o valdydami išmaniuoju telefonu galėsite rinktis iš neribotų vibracijos režimų kombinacijų! Žiedas itin tylaus veikimo, įkraunamas USB jungtimi, atsparus vandeniui, tad galėsite mėgautis ir duše ar vonioje.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Skersmuo: 4,5 cm (tamprus)

Vibracija: 10 režimų, valdant išmaniuoju telefonu - neribota

Tylaus veikimo

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.