Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pakraunamas Mini vibratorius Pocket Power

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Visas malonumas - jūsų rankose. Itin universalus ir patogus žaisliukas, su keičiamais viršūnės antgaliais. Galėsite rinktis iš 4 skirtingų antgalių. 

Šis žaisliukas itin tiks vis naujų pojūčių ir skirtingų stimuliacijų trokštantiems asmenims. Puikus pasirinkimas klitorinei, spenelių ir kitų išorinių erogeninių zonų stimuliacijai. 

Žaisliukas yra pakraunamas USB jungtimi, yra galingas ir tylus. Dsikretiško dydžio, tad puikiai pasitarnaus kelionėje. Lepina net 7 skirtingais vibracijos režimais. 

Atsparus vandeniui, tad nieko nelaukite ir po sunkios dienos griebkite žaisliuką, bei pasimėgaukite malonumais šiltoje vonioje. O gal būt įtraukite jį kaip papildomą stimuliatorių sekso metu ir mėgaukitės dar malonesniais pojūčiais. 

Ilgis: 10,3 -13,3 cm.

Skersmuo: 1,9 - 2,8

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: geltona

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu ir muilu, bei dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.