Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Mini vibruojančios kelnaitės Venus Butterfly

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
27.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Nedidelio dydžio nešiojamas vibratorius leis patirti neįtikėtinai malonią klitoriaus stimuliaciją. Kompaktiškas ir puikiai besilaikantis savo vietoje žaisliukas, o dirželių ilgis lengvai reguliuojamas, todėl jis puikiai prisitaiko prie kūno.

Žaisliuku naudotis galėsite jo net neliesdama, o tai reiškia visišką laisvę! Į drugelio formos žaisliuką įterpiama galinga vibruojanti kulka, kuri ir atliks visą darbą, o Jums tereiks atsipalaiduoti ir mėgautis pojūčiais. Ypač lanksti atšakėlė intensyviai stimuliuos klitorį, todėl patirsite neįtikėtiną orgazmą. Žaisliuko vibracija reguliuojama, todėl Jūs galėsite nuspręsti kokio intensyvumo stimuliacijos norite.

Dėl savo mažo dydžio, žaisliukas tilps į Jūsų kelnaites ir liks visiškai nepastebimas, tad mėgautis galėsite ir viešoje vietoje. Vibratorius atsparus vandeniui, todėl galėsite džiaugtis ir šlapiais žaidimais!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: TPR

Ilgis: 8,25 cm

Skersmuo: 7 cm

Vibracija: reguliuojama

Elementai: 3xAG13 (pridedami)

Atsparus vandeniui

Spalva: rožinė
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.