Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Tenga Flex Rocky (baltas)

Prekės ženklas: Tenga
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukščiausios kokybės masturbatorius vyrams.

Masturbatorius įpakuotas stilingame ir diskretiškame dėkle, jo viduje rasite stimuliuojantį tunelį, tekstūruota skirtingomis tekstūromis. Žaisliukas ypač tamprus, tad apgaubs penį ir stimuliuos jį taip, kaip moters vagina. Be to, masturbatoriaus išorėje esanti spiralės formos tekstūra suteiks dar daugiau intensyvių pojūčių, kai judės pirmyn-atgal. Stimuliacijos intensyvumas kontroliuojamas paprastai - kuo labiau suspausite žaisliuką, tuo intensyvesnius pojūčius jausite.

Taip pat galėsite kontroliuoti ir vakuumą skylutės, esančios viršuje, pagalba. 

Žaisliukas pagamintas iš ypatingai minkšto ir elastingo elastomero, todėl puikiai prisitaikys prie Jūsų pasididžiavimo apimties.

Po naudojimo išimkite vidinę žaisliuko dalį iš dėklo ir nuplaukite muiluotu vandeniu. Išverskite žaisliuką ir leiskite nudžiūti ant pridedamos lazdelės.

Pridedamas lubrikanto mėginėlis ir instrukcija.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: elastomeras

Ilgis: 15 cm

Įsiskverbimo ilgis: 14,5 cm

Skersmuo: tamprus

Spalva: balta

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.