Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Perfect Ass

Prekės ženklas: PDX Male
0 atsiliepimų
149.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Atėjo laikas įgyvendinti visas savo seksualines fantazijas! Kiekvienas šio žaisliuko centimetras buvo sukurtas taip, kad galėtumėte mėgautis. Pagamintas iš Fanta Flesh medžiagos, kuri atkartoja realios odos pojūtį, nes yra be galo minkšta, tampri ir maloni. Dideli, apvalūs sėdmenys puikiai pritaikyti juos suspausti ir glamonėti, kad dar labiau įsijaustumėte. Dvi malonumo angos, viena imituoja makštį, kitą užpakalį. Kiekviena anga turi skirtingą vidinę tekstūrą, suteikiančią tikrovišką pojūtį ir maksimalią stimuliaciją.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: Fanta Flesh

Ilgis: 19,1 cm

Plotis: 28,6 cm

Kanalų ilgis: 12,7 cm

Tunelio diametras: 7,6 cm

Spalva: kūno

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.