Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Interactive Titty

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
286.95 € 200.86 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pasiruoškite patvarkyti šią išdykusią nimfą, kuri su Jumis taip nešvankiai kalba! Pristatome Dirty Talk serijos Fuck Me Silly pirmuosius interaktyvius sekso žaisliukus iš Pipedream Extreme Toyz. Kompanija sujungė neįtikėtiną Fanta Flesh medžiagą su nepaprastai seksualiu balsu ir galinga vibracija, kad pojūčiai būtų nepamirštami! Kai paliesite jos realią odą ir išgirsite jos seksualų balsą, negalėsite susilaikyti!

Visi Dirty Talk serijos masturbatoriai turi įmontuotą įkraunamą Hi-Fi garsiakalbį. Naudodama išskirtinę judesiais suaktyvinamą technologiją, ši ištvirkusi mergina Jums pasakys, kaip gerai jaučiasi ir ką ji nori, kad Jūs jai padarytumėte kiekvieną kartą, kai ji kruta. Kuo greičiau Jūs judate, tuo dažniau ji rėkia ir dejuoja!

Ši fantastiška meilužė sukelia ne tik triukšmą, bet ir kiekvieną kartą jai kalbant, ji sukelia jaudinančią vibraciją! Naudodamiesi galinga mikro kulka, suporuota iki vidinio judesio jutiklio, kartu su kiekvienu jos ištartu žodžiu kiekvieną kartą judant, Jūs gaunate vibracijas!

Sugriebkite jos sultingas krūtis ir klausykite, kaip jai tai patinka! Ji Jums pasako tik tai, ką norite išgirsti, ir nenustos kalbėti tol, kol Jūs nepasieksite kulminacijos.

Pagaminta iš patentuotos Fanta Flash formulės, ypač švelnios ir elastingos medžiagos. Nėra ftalatų, nėra latekso, imituoja realią odą ir švelniai apvynioja kiekvieną Jūsų penio centimetrą. Jums patiks šiluma ir ypač realios, nuostabios Fanta Flesh medžiagos savybės, tačiau tai, kas Jus tikrai sujaudins, yra jos nenugalimas balsas!

Kai baigsite linksmybes ir galiausiai baigsite joje, nesijaudinkite dėl to - ji mėgsta šiltą spermą giliai viduje! Norėdami išvalyti, praplaukite skylutes šiltu vandeniu su muilu ir žaislų valikliu, kruopščiai išdžiovinkite ir naudokite priežiūros pudrą, kad būtų atkurtas pradinis minkštumas. Valymo metu balso įrenginys yra apsaugotas nuo purslų, bet NETURI būti panardinamas po vandeniu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: TPR

Matmenys: 15,2 x 23,5 x 18,4 cm

Svoris: 3855,50 g

Spalva: kūno

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.