Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius Alpha (mėlynas)

Prekės ženklas: CalExotics
1 atsiliepimas
5.00 1
133.95 € 107.16 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino masturbatorius, imituojantis sultingą makštį. Pagamintas iš minkštos, švelnios ir elastingos medžiagos, maloniai priglundančios prie penio, su stimuliuojančiu vidiniu kanalu. Įterptas į specialų dėklą su patogia rankena ant kurios yra valdymo mygtukai, leidžiantys reguliuoti 30 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų. Prireikus masturbatorius gali būti išimamas ir naudojamas rankiniu būdu, taip pat tai suteikia galimybę lengvai jį išvalyti. Dėklo kraštai lengvai paspaudžiami, taip masturbatorius dar labiau priglunda prie penio ir kulminacija pasiekiama greičiau. Žaisliukas įkraunamas USB jungtimi, dėl to pojūčiais nevaržomai galėsite mėgautis ir vonioje ar duše. Dėklas su LED apšvietimu.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: TPR

Bendras ilgis: 25,5 cm

Įterpimo gylis: 13 cm

Įkraunamas

30 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų

Atsparus vandeniui

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Va cia jauciasi kokybe. Pirkes ne viena, tai galiu pasakyt, kad jauciasi, uz ka mokam pinigus didesnius. Likau labai patenkintas.
      Arunas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.