Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Libido kremas Lady explosion (40ml)

Prekės ženklas: LUST
5 atsiliepimai
4.90 5
13.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Libido kremas Lady explosion sukurtas ir subalansuotas moterims.  Kremas pagerina kraujo apytaką, puoselėja ir saugo. Patepus klitorį ar lytines lūpas sustiprės jautrumas ir seksualinis  pasitenkinimas. Naudojant šį kremą orgazmas bus gerokai stipresnis, o jautrumas ženkliai padidės.

Kiekis: 40ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • puikus
      Simona
    • O man poveikis isliko ilga laika, gal del to, jog nepagailejau ir uztepiau daugiau. Lytiniai organai tikrai tapo jautresni.
      Jausminga
    • isties labai geras kremukas, bet reikia greitai suktis, nes po kokia 15min vel reikia tepti ;)
      virginija
    • puikus, dazniausiai naudoju masturbacijai, nes didziausias poveikis masazuojant klitori, o ne uztepus ir palikus
      me;e
    • tiesiog puikus kremukas
      sima
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.