Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Lelo Sona 2 Cruise klitorio stimuliatorius (juodas)

Prekės ženklas: Lelo
1 atsiliepimas
5.00 1
148.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pristatome naujausią LELO Sona 2 Cruise - klitorio stimuliatorius, kuris suteiks 75% stipresnį malonumą nei kiti sekso žaisliukai. Jis nėra įprastinis vibraciją skleidžiantis klitorio stimuliatorius, vietoj to jis naudoja garso bangas ir impulsus, taip stimuliuodamas visą klitorį, o ne tik išorinę dalį, kurią galite pamatyti ir paliesti. Dėka specialios savo formos puikiai priglunda prie klitorio ir suteikia jam aukščiausio lygio stimuliaciją.

Ši naujausia Sona versija turi SenSonic technologiją: tam specialiai sukurtas švelnesnis silikonas, kuris sugeria ultragarso bangas ir grąžina jas atgal į klitorį intensyvesnei, tačiau švelnesnei stimuliacijai, o tam nebūtina žaisliuko priliesti prie odos. Taip pat patobulinta stimuliatoriaus galvutė – nuo šiol ji platesnė ir plokštesnė, kad geriau apimtų klitorį.

Sona Cruise valdymo kontrolė turi ypatybę, kuri išsaugo 20% galios naudojant pilnu pajėgumu. Taigi, kai jis imamas spausti stipriau prie kūno varikliukas būna mažiau aktyvus, ta papildoma jėga 20% išleidžiama, kad nebūtų jokio intensyvumo sumažėjimo. Visa tai vyksta automatiškai, nesirenkant jokių papildomų funkcijų.

Klitorio stimuliatorius turi 12 skirtingų ir intensyvių malonumo nustatymų, todėl tikrai rasite patį tobuliausią režimą sau. Valdymo mygtukai išdėstyti ant pagrindo taip, kad galėsite kontroliuoti savo žaisliuką net užsimerkusi.

100% atsparus vandeniui, dėl to intymius nuotykius galėsite perkelti į vonią, dušą ar net karštą kubilą. Pagamintas iš medicininio silikono, greitai sušyla, maloniai priglunda prie kūno, antialerginis. Lengvai valomas ir prižiūrimas. Įkraunamas USB jungtimi, tylaus veikimo, puikiai tinkamas damoms, trokštančioms diskretiško žaisliuko.

Medžiaga: silikonas / ABS
Dydis: 115 x 50 x 56 mm
Svoris: 116 g
Baterija: Li-lon 530mA 3.7 V
Įkrovimas: apie 2 val
Naudojimo laikas: apie 1 val
Budėjimo režimas: iki 90 dienų
Dažnis: 120 Hz
Skleidžiamas garsas: <50 dB
Valdymas: 3 mygtukai su LED apšvietimu (užrakinami saugiai kelionei)
Vibracija: 12 nustatymų

Pakuotė: Lelo Sona 2 Cruise stimuliatorius, įkroviklis, satininis maišelis laikymui, instrukcija įvairiomis kalbomis, Lelo lubrikanto mėginukas (5 ml).
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Mano senoji Sona atitarnavus beveik 3 metus sugedo, todėl keičiau į naujesnį. Patinka, kad variklis dar galingesnis, veikia tyliai, o kokybė tokia pat puiki kaip ir pačio pirmojo :)
      Vytė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.