Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

LELO Sila klitorio stimuliatorius (mėlynas)

Prekės ženklas: Lelo
1 atsiliepimas
5.00 1
168.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tyrinėkite savo fantazijas ir iš naujo apibrėžkite malonumo prasmę naudodama LELO Sila klitorio stimuliatorių. Kai švelnios bangos kyla nuo Jūsų klitorio galiuko, pasiekite savo svajonių kulminaciją ir pakilkite į naujas ekstazės aukštumas. LELO Sila siūlo naują būdą pamilti save, atrasti jautrius taškus, privers Jus klausysi savo kūno ir jo dilgčiojimų, kol patirsite intensyvų orgazmą. 

LELO Sila skleidžia pulsuojančias bangas, taip suteikia švelnų klitorio stimuliavimą, leidžiantį mėgautis intensyvumu, nekontaktuojant tiesiogiai. Plati stimuliatoriaus galvutė veikia aplink Jūsų malonumų zonos centrą, įtraukdama visą erogeninę zoną ir sustiprindama orgazmo pojūtį. Vibracijos vienodai intensyviai sklinda visame klitoryje, ne tik jo centre, o tai sukelia jausmingą, lėtą orgazmo kaupimąsi. 

Klitorio stimuliatorius turi 8 skirtingus ir intensyvius malonumo nustatymus, todėl tikrai rasite patį tobuliausią režimą sau. Valdymo mygtukai išdėstyti ant pagrindo taip, kad galėsite kontroliuoti savo žaisliuką net užsimerkusi. 

100% atsparus vandeniui, dėl to intymius nuotykius galėsite perkelti į vonią, dušą ar net karštą kubilą. Pagamintas iš medicininio silikono, greitai sušyla, maloniai priglunda prie kūno, antialerginis. Lengvai valomas ir prižiūrimas. Įkraunamas USB jungtimi, tylaus veikimo, puikiai tinkamas damoms, trokšančioms diskretiško žaisliuko.

Medžiaga: silikonas / ABS

Dydis: 80 x 75 x 35 mm

Svoris: 105 g

Baterija: Li-lon 520mA 3.7 V

Įkrovimas: apie 2 val

Naudojimo laikas: apie 2 val

Budėjimo režimas: iki 90 dienų

Dažnis: 60 Hz

Skleidžiamas garsas: <50 dB

Valdymas: 3 mygtukai su LED apšvietimu (užrakinami saugiai kelionei)

Vibracija: 8 nustatymai

Pakuotė: Lelo Sila stimuliatorius, įkroviklis, satininis maišelis laikymui, instrukcija įvairiomis kalbomis, Lelo lubrikanto mėginukas (5 ml).

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.