Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

LELO GIGI 2 - patobulinta versija (turkis)

Prekės ženklas: Lelo
1 atsiliepimas
5.00 1
148.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

GIGI 2 yra patobulinta LELO G taško vibratoriaus versija. Jo plokščia ir suplota galvutė idealiai pritaikyta tyrinėti Jūsų erogenines zonas. GIGI 2 vibratorius pagamintas iš dar minkštesnio silikono, yra visiškai atsparus vandeniui, todėl galėsite juo mėgautis vonioje arba duše. Tylaus veikimo, įkraunamas (veikia iki 4 valandų). 8 skirtingi vibracijos lygiai suteiks Jums neapsakomo malonumo.

Puikus pagalbininkas malonių pojūčių ištroškusioms moterims.

Medžiaga: ABS / kūnui saugus silikonas

Dydis: 16,5 x 3,5 x 3,3 cm

Svoris: 79 g

Baterija: Li-lon 500 mAh 3.7 V

Įkrovimas: 2 valandos

Naudojimo laikas: iki 4 valandų

Didžiausias garsas: <50dB

Vibracija: 8 lygiai

GIGI 2 supakuotas dailioje dėžutėje, į pakuotę įeina:

·         įkroviklis;

·         kelioninis/laikymui maišelis;

·         instrukcija keliomis kalbomis, su paveikslėliais.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Gavau dovanu, ka galiu pasakyt - geriausia dovana per 30 metu. Nu nerealus. Iki jos as nezinojau net kas tas G taskas. Moterys, tikrai nepailekit pinigu tokiam lobiui.
      Alina
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.