Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Womanizer Premium (rausvas)

Prekės ženklas: Womanizer
0 atsiliepimų
199.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Klitorio stimuliatorius Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Diskretiško suprojektavimo, dekoruotas aukso spalvos detale ant rankenos. Siurbtukas apgaubia klitorių, rankena patogi, leidžia lengvai manevruoti, o mygtukai, esantys ant jos, sukurs lengvą valdymą. Šis stimuliatorius turi unikalią „Pleasure Air ™“ technologiją, kuri užtikrina bekontaktinį stimuliavimą, taigi Jums net nereikės prisiliesti prie klitoriaus norint pajausti malonumą, visą darbą už Jus atliks vakuuminiai siurbtukai ir pulsuojančios oro bangos. Net 12 intensyvumo lygių užkurs tikrą pirtį Jūsų intymioje vietelėje. Pradėkite nuo švelnių prisilietimų ir užbaikite galinga kulminacija!

Nauja „Autopilot“ funkcija sukuria dar neatrastus pojūčius, kurie tikrai Jus nustebins. Ji atsitiktinai parinks įvairius stimuliacijos modelius ir intensyvumą, kaskart sukurdama unikalią patirtį. „Smart Silence“ - dar viena diskretiška funkcija, esanti šiame stimuliatoriuje, kuri suvokia Jūsų norus. Womanizer Premium klitorio stimuliatorius neįsijungia, kol jis beveik nepalies Jūsų odos paviršiaus, taip pat jis išsijungia ir visiškai nutyla, kai jį atitraukiate nuo odos. Nereikia nerimauti dėl to, kaip reikės staiga išjungti žaisliuką, jei kažkas užeis į kambarį. 100% atsparus vandeniui, dėl to tinkamas naudoti duše ar vonioje, lengvai valomas.

Galvutė pagaminta iš aukštos kokybės medicininio silikono, todėl nesukelia alerginių reakcijų. Įkraunamas USB pagalba, todėl nesuteiks papildomų rūpesčių keičiant elementus ar netikėtai nutrūkus malonumui. Pridedamas papildomas antgalis dar intensyvesniam malonumui pajusti. 

Į komplektą taip pat įeina USB kroviklis, naudojimo instrukcija bei dėklas žaisliukui nešioti.

Medžiaga: ABS / hipoalerginis medicininis silikonas

Ilgis: 16,5 cm

Skersmuo: 3,5 - 5,4 cm

Svoris: 159 g

Funkcijos: 12 intensyvumo lygių

Įkrovimo laikas: 120 min

Veikimo laikas: 4 h

Atsparus vandeniui

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.