Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Womanizer Duo (bordo)

Prekės ženklas: Womanizer
2 atsiliepimai
2.50 2
199.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

„Womanizer Duo“ stimuliatorius yra ideali naujų technologijų ir malonumo kombinacija. Tai prabangiausias rinkoje žaisliukas, suteiksiantis jums aukščiausios klasės malonumą. Šiame žaisliuke sujungtos dvi technologijos - „Pleasure Air™“ oro bangomis stimuliuoja jūsų klitorį, o vibracija jausmingai masažuoja G-tašką. Šis žaisliukas pagamintas iš aukščiausios kokybės medicininio silikono, pasižymi švelniu paviršiumi, lankstumu, ant jo nesikaupia bakterijos, jo sudėtyje nerasite kenksmingų ftalatų ar kitų medžiagų, nekaupia kvapų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Žaisliuko viduje įtaisytas vienas galingiausių šiuo metu esančių rinkoje motorų, todėl užtikriname, jog stimuliacija bus intensyvi ir nepakartojama. Tai suteiks jums naujų ir nepatirtų pojūčių! Prabangaus dizaino, ergonomiškas, idealiai pritaikytas moters anatomijai žaisliukas turi 10 vibracijos režimų, iš kurių kiekvienas turi po 12 intensyvumo nustatymų, o klitorio stimuliacijai galėsite rinktis iš 12 intensyvumo lygių siurbimo.

„Pleasure Air™“ technologija sukurta specialiai jūsų kūnui. Tai jaudins jūsų klitorį, siurbdama jį oro pagalba. Tuo pačiu metu G-taškas stimuliuojamas galingiausia vibracija. Taip pat žaisliukas veikia ypač tyliai dėka „Smart Silence“ funkcijos. Ši funkcija užtikrina, kad žaisliukas ims veikti tik tada, kai bus pridedamas prie odos, o iki kontakto stimuliatorius išlieka budėjimo režime. Kai žaisliuką atitrauksite nuo odos, jis persijungs į budėjimo režimą ir liks jame tol, kol vėl pajus kontaktą su jūsų kūnu. 

Stimuliatorius visiškai atsparus vandeniui, todėl nedvejodama galėsite žaisti vonioje, duše ar net baseine! Žaisliukas pakraunamas USB magnetiniu įkrovikliu, o pilnai pakrovusi galėsite mėgautis net 120 minučių. 

Specifikacijos:

Pleasure Air™ technologija
Pleasure Air: 12 intensyvumo lygių
Vibracija: 12 intensyvumo lygių, 10 režimų
Smart Silence™
Budėjimo režimas
Atsparumas vandeniui
Ypač švelnus silikonas
Pakraunamas magnetiniu USB įkrovikliu
Pridedamas aukštos kokybės maišelis laikymui
Naudojimosi instrukcija 11 kalbų
Pridedamas papildomas keičiamas galvutės antgalis

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu žaisliukų valikliu.

Bendras ilgis: 20,32 cm

Įterpimo gylis: 7,62 cm

Skersmuo: 2,2 – 3,5 cm

Veikimo laikas: 120 min

Svoris: 870 g

Spalva: bordo

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Mano orgazmų dievas! Tikras stebuklas nei vieno išleisto cento nesigaliu. Man rodos iki šiol nežinojau ką reiškia orgazmas! Niekada nenuvilia. Rekomenduoju kiekvienai turėti šį nuostabu daikčiuką!
      Aistė
    • Gavau dovanų nuo vyro, tad tariutau didelį AČIŪ ! Ką galiu pasakyti - pirmas kartas su šiuo stebuklu netruko nei minutės iki orgazmo!
      Laima
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.