Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Išmanusis vibratorius Lovense - Lush 3

Prekės ženklas: Lovense
1 atsiliepimas
5.00 1
158.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Lush ir Lush 2 – visame pasaulyje populiarūs išmanieji vibratoriai, išgarsėję savo inovatyviomis funkcijomis. Laikas dar vienai naujovei: inovatyvus, dar labiau patobulintas Lush 3 jau pasiruošęs suteikti jums malonumą, kurio nepamiršite!

Lush 3 – tai technologijų ir malonumo derinys: jį valdyti galite mobiliuoju telefonu, atsisiuntę programėlę (galima kontroliuoti ir mygtuku esančiu ant žaisliuko). Galite mėgautis žaidimais per bet kokį atstumą, taip pat sukurti neribotą kiekį vibracijos dažnių – erdvė pasireikšti jūsų fantazijai ir kūrybingumui. Jūsų pageidavimu, žaisliukas gali vibruoti pagal muziką, ar net būti valdomas balsu. 

Patobulinta žaisliuko forma – fiksuota uodegėlė užtikrina, jog vibratorius išliks savo vietoje, taip pat bus išlaikomas maksimalus komfortas viso naudojimo metu, taip pat naujoji forma suteiks dar intensyvesnę stimuliaciją G taškui.

Žaisliuko įkrovimas taip pat patobulintas: naujasis Lush 3 kraunamas magnetinio tipo įkrovikliu, taip suteikdamas jums dar didesnį komfortą ir patogumą. Gamintojas taip pat patobulino vibratoriaus anteną, jog prisijungimas prie išmanaus įrenginio būtų paprastas, greitas ir be trukdžių. Baterija itin galinga: įkrautas žaisliukas nenutrūkstamai veikia net 4.5 – 5 valandas.

Vibratorius pagamintas iš medicininio silikono – yra visiškai saugus naudoti, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos ir nemalonūs kvapai, lengvai valomas, antialerginis, tinka net itin jautriems ir alergiškiems asmenims. 

Dar vienas Lush 3 išskirtinumas: ši versija yra pati tyliausia: garsiausias galimas dažnis 43 dB. Žaisliukas visiškai atsparus vandeniui, juo mėgautis galėsite duše, vonioje, ar kur tik panorėsite.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo nuvalykite vibratorių sekso žaislų valikliu.

Suderinama su:
iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 ir vėlesnėmis versijomis;
Android 4.3 ir vėlesnėmis versijomis (Bluetooth 4.0);
Mac (Bluetooth 4.0);
Windows PC (reikia Lovense USB Bluetooth adapterio).
Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Medžiaga: silikonas
Ilgis: 18 cm (su uodegėle)
Skersmuo: 3.7 cm.
Vibracija: neribotas režimų kiekis
Įkrovimas: USB
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.