Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Išmanusis treniruoklis Magic Motion Smart Exerciser

Prekės ženklas: Magic Motion
0 atsiliepimų
69.95 € 55.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukščiausios kokybės kėgelio treniruoklis dubens dugno raumenims stiprinti patiks moterims vertinančioms inovacijas, kokybę ir malonumą. Dailus, rožinės spalvos, aptakios formos kiaušinėlis padarys jūsų kėgelio raumenis tvirtesnius, o orgazmus dar stipresnius!

Šis treniruoklis yra išmanusis: gali būti valdomas išmaniuoju telefonu.Programėlė sukurs jums asmeninę treniruočių programą, kurios pagalba mankštinti raumenukus  galėsite įdomiau ir smagiau, bei kur kas efektyviau!
Žaisliukas turi įmontuotus jutiklius, kurie treniruočių metu gali įrašyti ir stebėti raumenų judėjimą, taip pat reaguoti ir vibruoti kas kart raumenims susitraukus.

Žaisliukas pagamintas iš medicininio silikono – yra visiškai saugus naudoti, ant paviršiaus nesikaupia bakterijos ir nemalonūs kvapai, lengvai valomas, antialerginis, tinka net itin jautriems ir alergiškiems asmenims. Jums nereikės rūpintis baterijomis – žaisliukas įkraunamas USB tipo įkrovikliu. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Pakuotėje taip pat rasite:
- Įkrovimo laidą;
- Maišelį laikymui;
- Specialų laikiklį, apsaugantį nuo galimo iškritimo;
- Naudojimo instrukciją.

Medžiaga: silikonas
Skersmuo 5.8 cm
Svoris: 36g
Įkrovimas: USB
Spalva: rožinė
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.