Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Falo imitatorius Misteris Šaunusis

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
24.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Žaisliukas, padėsiantis tau pasiekti aukščiausią pasitenkinimo tašką! Šis falo imitatorius sukurtas vaginalinei stimuliacijai bei G taško orgazmui. Aukštos kokybės, realistiško dizaino, šis falo imitatorius patenkins tavo lūkesčius!

Šis falo imitatorius išsiskiria itin realistiška išvaizda – yra kūno spalvos, išvagotas venų raštu, papuoštas sėklidėmis ir itin tikroviškai atrodančia galvute. Medžiaga, iš kurios žaisliukas pagamintas, saugi, higieniška ir maloni kūnui, dėl savo minkštumo ir lankstumo. Turi lipnų padelį, kurio pagalba žaisliuką galėsite pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: PVC
Ilgis: 18 cm
Skersmuo: 3,8 cm
Spalva: kūno
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Tvirtas ir standus, kaip prilipdau taip ir stovi nei krust.
      Adomas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.