Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Ekskursija erotinių prekių parduotuvėje (iki 10 žm.)

16 atsiliepimų
4.06 16
79.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

N-18 ekskursija po erotinių prekių parduotuvę, skirta kiekvienam mylimam, mylinčiam, besidominčiam erotinių prekių naujienomis ar tiesiog norinčiam nekasdieniškai praleisti laiką. Turėsite išskirtinę galimybę išgirsti erotinių žaisliukų kilmės istoriją, susipažinti su jų veikimo principu bei kiekvieną iš jų paliesti savo rankomis! Išgirsite išsamius atsakymus į visus dominančius intymius klausimus. Kokio dydžio buvo ir kaip atrodė pirmieji vibratoriai pasaulyje? Kas išrado vaginalinius kamuolius? Kokia afrodiziakų paskirtis? Ar iš tiesų jie sužadina aistrą? O feromoniniai kvepalai padeda atkreipti patinkančio asmens dėmesį? Kokį lubrikantą geriausia pasirinkti, naudojant vienokį ar kitokį sekso žaislą?

Ekskursija vyksta pagal specialiai paruoštą programą, ekskursijos metu vedėja visą dėmesį skirs tik Jums. Ekskursijos trukmė ne mažiau valandos laiko.

Kiekvienas ekskursijos dalyvis gaus nemokamą dovaną – Fantazijos.lt kortas. Taip pat galimybę ekskursijos metu apsipirkti pigiau, bei laimėti puikių prizų iš erotinių prekių parduotuvės!

Ekskursijoje gali dalyvauti iki 10 žmonių (N-18)

Svarbu: jei ekskursijoje dalyvauja daugiau nei 10 žmonių, už kiekvieną papildomą dalyvį mokama + 10 eurų. Ekskursijoms netaikomos papildomos nuolaidos. 

Pastaba: dėl ekskursijos laiko būtina susitarti iš anksto telefonu +37060084088 arba el. paštu [email protected]

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai patiko!
      Paula
    • Dalyvavom, patiko, apsipirkom, pazvengem ir gerai vakara praleidom :) Rekomenduoju!
      Erika
    • Likom tik geriausiom emocijom po ekskursijos tikrai šaunuolė mergina, kuri vedė, nes viskas buvo pateikta linksmai ir net su pikantiškais faktais apie kuriuos net nebūtume pamąsčiusios:D
      Happy
    • Laaaaabai patiko! Idomi pramoga, buvo verta sudalyvauti!
      Kamile
    • Nuostabiai praleistas laikas, nesigailime nei pinigu nei prarasto laiko- naudinga, idomu bei linksma!
      Drauges
    • Labai gera ir naudinga pramoga!
      Raminta
    • Nustebau, jog greitai praejo laikas. Suzinojom tokiu dalyku, kad juokavom apie vestuviu nakti, kuri bus ispudinga. Visos dziaugiames, jog atradom tokia mergvakario praleidimo galimybe. Super zaidimai, super aplinka, super super super ;)
      Nuotaka ir drauges ;)
    • Dalyvavome Vilniui Gedimino prospekte, labai patiko. Vedeja puikia moka pateikt informacija, linksma atmosfera, nebuvo jokio nejaukumo, tikrai daug suzinojome, rekomenduoju, verta sudalyvaut!
      Gerda
    • super praleidome laiką,nesitikejome kad bus taip smagu :)
      arvyde
    • Labai linksmai praleidome laiką, nesitikėjome, kad taip gali būti :))
      Gedvydas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.