Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojantis kiaušinėlis Vive Aika (rožinis)

Prekės ženklas: VIVE
0 atsiliepimų
118.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino vibruojantis kiaušinėlis „Vive Aika“ stimuliuos karščiausius Jūsų kūno taškus. 

Dailaus dizaino, rožinės spalvos kiaušinėlis sukurtas intensyviai G taško ir klitorio stimuliacijai. Apvalus galiukas skirtas G taško masažui, o atšakėlė galingomis pulsacijos bangomis jaudina klitorį. Gali būti naudojamas tiek solo, tiek porų žaidimams, bei panaudojamas kaip dėvimas vibratorius. Lankstus, prisitaiko prie makšties anatomijos ir suteikia komfortą dėvint.

Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra saugus ir malonus kūnui, nekaupia kvapų ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas USB jungtimi, įkrovimo laikas - 180 minučių, veikimo laikas - 40 minučių. Atsparus vandeniui, todėl žaidimus galėsite perkelti ir į dušą ar vonią.

Vibratorius turi 2 galingus, bet tyliai veikiančius motorus, kurie valdomi atskirai mygtuko ant rankenos paspaudimu arba nuotolinio valdymo pulteliu. Kiaušinėlis turi 10 vibracijos režimų, o klitorio stimuliatorius - 10 pulsacijos režimų, todėl galėsite sukurti 100 skirtingų kombinacijų. Žaisliukas taip pat turi ir ypatingą „Climax“ mygtuką, kuris itin pravers artėjant prie orgazmo: kai pajusite, kad artėjate prie didžiojo „O“ paspauskite mygtuką ir jis visas funkcijas privers veikti didžiausiu galingumu!

Ilgis - 9 cm, skersmuo - 3,8 cm.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo nuplaukite šiltu vandeniu ir nuvalykite antibakteriniu sekso žaisliukų valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.