Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Antpirštis Erlas

Prekės ženklas: Sweet Smile
1 atsiliepimas
5.00 1
19.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Kompaktiškas, dailus ir itin audringas sekso žaisliukas intymiai preliudijai ar naudojimui akto metu. Pagamintas iš silikono, kuris yra antialerginis, neturi kenksmingų ftalatų, yra bekvapis, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Banguotos tekstūros, galiukas atsikišęs, specialiai pritaikytas G taško stimuliacijai. Kilputė skirta pirštui, taigi patogiai užmausite ant piršto ir galėsite juo manevruoti kada tik panorėsite intensyvesnių pojūčių. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga 

Antpirščio ilgis: 9,3 cm

Įterpimo gylis: 4,5 cm

Skersmuo: 2,1 - 2,3 cm

Kulkos ilgis: 5,9 cm

Skersmuo: 1,7 cm

Vibracija: 1 lygis

Baterijos: 3 x LR44 (pridedamos)

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Fainas žaisliukas paįvairinti seksą. Gerai laikosi, švelnus paviršius, mums patiko.:)
      Simutė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.