Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Analiniai kamuoliukai Heart Beads

Prekės ženklas: Ouch!
0 atsiliepimų
16.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Analiniai kamuoliukai padės atrasti visiškai naujus ir neatrastus pojūčius. Kamuoliukai sujungti didėjimo tvarka, tad stimuliuos jautriausius Jūsų kūno taškus.

Kamuoliukai yra išskirtinės, širdelės formos, tad suteiks dar malonesnių pojūčių, negu įprasto dizaino kamuoliukai.

Pagaminti iš švelnaus ir hipoalerginio silikono, tai užtikrins, kad skverbtis bus ne tik maloni, bet ir visiškai saugi. Gale esanti rankenėlė leis kamuoliukus patogiai valdyti ir saugiai ištraukti.

Ilgis: 14,3 cm

Skersmuo: 2,8 cm

Spalva: juoda

Nepamirškite prieš ir po naudojimo nuplauti šiltu vandeniu ir muilu.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, o priemonę valyti specialiu sekso žaislų valikliu.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.